YAYINEVİMİZİN WEB SAYFASI YENİDEN DÜZENLENDİ !

26.10.2011 - BERİKAN YAYINEVİ’NİN YENİ WEB SAYFASI HİZMETE GİRDİ.

Yayınevimizin bir süreden beri yeniden düzenleme çalışmaları sürdürülen web sayfası tamamlanarak yayınevleri ve kitap dostlarının hizmetine sunuldu.

Berikan Yayınevi’nin ve Kurgan Edebiyat Dergisi’nin yayın katalogunda bulunan tarihten edebiyata, bilimden tekniğe, dini ve felsefi yayınlardan eğitim ve öğretime yönelik yayınlara kadar geniş bir yelpazedeki kitaplar, web sayfamızda sergileniyor.

İçerik ve kitap tasnifi açısından zenginleştirilen web sayfamız, görsel açıdan da modern ve göz alıcı bir görünüme kavuşturuldu.

İnternet sitemize ayrıca “haberler” bölümüyle “okuyucu köşesi” eklendi.

“Haberler” bölümünde ziyaretçiler, kitap, kültür-sanat ve yayın dünyasından öne çıkan haberlere sayfamızdan ulaşabilecekler.

Web sitemizi ziyaret eden yayıncılar, kitabevleri ve okuyucular, “okuyucu köşesi”nden kişisel görüş, değerlendirme ve önerilerini bize ulaştırabilecekler.

Değerli kitap dostlarının mailleri daha sonra web sitemizde yayınlanacak.

© 2024   Berikan Yayınevi   -  Tüm hakları saklıdır.   |   GMK Bulvarı No:80/1 Maltepe Ankara TÜRKİYE  -  Tel: +903122326218  -  Faks: +903122321499  -  berikan@berikanyayinevi.com.tr
Berikan Yayınevi sitesinde kullanılan kitap, dergi, bülten, dijital eser, fotoğraf, haber gibi içeriği, sitenin görünüm ve teknik değerlerini önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.
Verisayar Bilişim Teknolojileri